Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.


Lac parchet - informatii utile

Indiferent de tipul de parchet ales, pardoseala are nevoie de protectie si pentru acesta se utilizeaza lacul pentru parchet. Desi tehnologia a evoluat foarte mult, pardoseala nu rezista la toate metodele de curatare si trebuie intretinuta cu atentie. Alaturi de detergentii speciali de parchet care vor fi folositi, trebuie sa se apeleze si la un lac pentru parchet.

Lac parchet - cum se alege lacul potrivit 

Consultati oferta noastra si cumparati un lac pentur parchet care sa poata contribui la frumusetea parchetului. O pardoseala frumoasa inseamna o casa frumoasa si un mediu foarte placut in care fiecare persoana se va simti bine. Puteti alege cantitatea de lac pentru parchet dorita dintr-o gama vasta de lacuri pentru parchet si produse de ingrijire a parchetului.

Va oferim mai multe tipuri de lac pentru parchet:

  • Lac parchet mat
  • Lac parchet satinat
  • Lac parchet lucrios.

Lacul de parchet se alege in conformitate cu tipul de parchet pe care il aveti in casa. In cazul in care in portofoliul nostru de produse nu gasiti lacul dorit sau nu stiti ce sa alegeti, ne puteti contacta si beneficiati de asistenta gratuita. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu sfaturi si solutii pentru a face cea mai buna alegere pentru parchetul pe care il aveti.

Lacul pentru parchet si intretinerea corespunzatoare a parchetului sunt foarte importante pentru a obtine o podea care arata ca noua tot timpul. In plus, intretinerea corecta a parchetului ii va prelungi durata de viata si va va ajuta sa il conservati pentru o perioada cat mai lunga de timp. Pentru o intretinere optima va recomandam sa apelati la echipa noastra de specialisti iar operatiunea de lacuire va fi executata rapid, cu un consum optim de materiale si cu cele mai noi instrumente si utilaje.

Contact

Powered by BreezingForms
Invalid query string!