Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Reconditionare parchet

Reconditionarea unei incaperi incepe cu raschetarea parchetului. Orice parchet mai vechi de 20 de ani isi poate redobandi stralucirea si frumusetea de odinioara, dar nu uitati pentru a prelungi durata de viata a parchetului se recomanda tratarea acestuia cel putin odata la cinci ani cu palux si lac.

Cititi mai multe despre raschetarea parchetului.

 

Veti incepe intotdeauna cu raschetarea parchetului si slefuirea acestuia. Indrepati denivelarile cu o rindea electrica manuala si inlocuiti plintele. Operatia propriu-zisa de raschetare a parchetului se pune in practica doar de o masina profesionala de raschetare a parchetului. Se incepe raschetarea cu o granulatie mare dupa care se va trece treptat la o granulatie mica.

Ulterior se aplica grundul, dupa ce in prealabil dupa ce in prealabil a fost amestecat foarte bine cu solventul. Grundul se aplica in doua straturi cu o pensula lata.

Dupa aceasta etapa se trece la chituire, pentru ca ultima etapa sa fie reprezentata de lacuire. Lacul se aplica in doua straturi dar primul strat va fi slefuit cu o granulatie foarte fina.