Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

 

Cititi mai multe despre parchet masiv.

Parchetul din lemn masiv se poate instala si sub forma de alte modele precum: sah, sah in diagonala, paralel,bradut, bradut in diagonala sau  bradut dublu.

Distribuitit placi scurte si lungi in zona in care ureaza sa se instaleze parchetul in cazul unei lungimi aleatorii. Lucrati cu mai multe cutii deodata pentru a asigura un amestec frumos de nuante si culori.

 

Aliniati primul rand de placi pentru a fi siguri ca aveti o linie dreapta dintr-un capat in altul al camerei.  Desenati cu creta o linie la distanta dorita fata de perete pentru a va ajuta la alinierea placilor. Uniti bine placile pentru a obtine cel mai placut aspect dupa terminarea parchetarii. Se recomanda inceperea cu randul paralel cu cel mai lung perete din camera. Lasati o distanta intre perete si parchet de  cm. daca suprafata este mare, aceasta se aliniaza pe lungime, impartind in segente mici si  utilizand 10 mm de dilatatie la fiecare 4-5 m liniari ai suprafetei de parchet. Dupa amplasare parchetul necesita o pauza tehnologica pntru a permite egalizarea torsiunilor si a umiditatii, perioada ce trebuie stabilita de profesionisti in amplasarea parchetului pe baza masuratorilor de umiditate si temperatura.