Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Sfaturi pentru alegerea parchetului egger

Atunci cand construiti, cumparati ori renovati case sau apartamente, podeaua e unul din cele mai des discutate subiecte. Parchetul laminat e o alternativa mult mai ieftina a podelelor din lemn masiv. Archet laminat poate avea mai multe decoruri care imita podelele din lemn masiv. 

Parchetul laminat se poate gasi in decoruri diferite  ce imita lenul dar si in decoruri care imita gresia. 

 

Parchetul laminat va fi fabricat in 5 sau 8 straturi in general care sunt laminate intre ele.

Trebuie sa stiti unde se va monta parchetul laminat, in dormitor, sufragerie, caera de zi, camera copiilor, birou sau hol pentru a alege clasa de trafic  corespunzatoare. 

Daca faceti renovari va trebui sa luati in calcul si grosimea pe care o au placile si folia spumata care se va mota sub parchet deoarece in unele cazuri distanta care exista intre usi si podea e cea care va stabili grosimea placilor sau a foliei spumate care se va monta sub parchet deaorece in unele cazuri distanta care exista intre usi si podea e cea care va stabili grosimea parchetului laminat. Grosimea mai mare a parchetului nu sineamna si o rezistenta sau o calitate mai buna a acestuia deoarece cea mai importanta este placa de rezistenta. 

Placa de rezistenta a parchetului laminate poate sa fie facuta din MDF sau din HDF. Materialul HDF e mai rezistent si e folosit la parchetul de calitate si nu e nevoie de o grosime mare a placii pentru ca aceasta sa fie mai rezistenta. Probabil aveti o idee despre decor, nuanta si culoarea parchetului laminat  pe care veti dori sa il cumparati dar va recomandam sa nu scoateti din calcul faptul ca trebuie sa se asorteze cu mobila si cu culoarea pe care o au peretii. 

Pentru camera copiilor sau a persoaneloc cu alergii va recomandam sa folositi parchet laminat cu niveluri scazute de formaldehida. 

Sistemul de imbinare este click sau dubluclick. 

In cazul in care aveti si incalzire prin podea va trebui sa cautati un parchet laminat la care va fi specificat ca se preteaza pentru el. Este foarte important sa stiti daca parchetul laminat vine la pachet cu toate accesoriile.