Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Cum alegem parchetul in functie de camera?

Sunteti in plin proces de reamenajare in casa? De cele mai multe ori deciziile pe care trebuie sa le luati pentru a amenaja incaperile sunt la fel de dificile ca si procesul fizic pentru montare a elementelor pentru decorul interior. De la podea la covoare, zugraveala si tapet, si pana la mobila si perdele, toate aceste elemente trebuie sa fie in perfecta armonie pentru ca locuinta sa aiba personalitate. 

 

Chiar daca totul pare dificil dorim sa va ajuta cu sfaturi utile care sa va ajute in procesul de amenajari interioare. 

Orice idee de design interior va trebui sa porneasca de la amenajarea podelei, pentru ca aceasta are un rol esential pentru perceptia vizuala a unei case si fiecare camera are mai multe cerinte pentru podele. Nu uitati ca trebuie sa selectati parchetul laminat tiand cont de traficul pe care il veti preconiza pentru camere. 

Dormitorul are nevoie de podele cu personalitate care sa emane acea atmosfera intima si calda de care aveti nevoie in camere. Parchetul laminat pentru dormitor va trebui sa aiba nuante calde care sa se asorteze cu zugraveala si cu mobila. Decorurile precum stejarul, mahonul sau merbau pot sa completeze acest stil rafinat pentru dormitor si ii pot da acestuia un aspect cat mai straluctior. Pentru ca dormitorul este o camera cu trafic redus puteti sa alegeti un tip de parchet care sa se potriveasca pentru trafic normal sau trafic intens. 

Chiar daca pare ciudat, alegerea unui anumit tip de parchet va da bucatariei un aspect sofisticat si modern. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti parchetul laminat rezistent la apa cu un aspect natural dat de combinatia existenta intre texturi si liniile placilor. Acest tip de podea e creata in asa fel incat sa poata sustine traficul intens. 

Pentru spatiul in care va petreceti timpul liber veti avea nevoie de parchet laminat care sa creeze si un cadru elegant si primitor. Va puteti impresiona musafirii utilizand un astfel de decor si alegand un tip de parchet laminat cu nuante deschise sau neutre precum parchetul cu decor deschis nature sau pin nordic. Nuantele medii dau livingului un aspect rustic iar cele inchise dau un aspect stilat si sofisticat.