Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

 

Utilizarea solutiei de curatare este usoara si economica. Se adauga continutul de la un capac la 10 l de apa. Podeaua laminata datorita propretatilor pe care le are nu va retine murdaria si nu va necesita curatarea agresiva.in folosirea zilnica se recomanda sa evitati substantele abrazive in casa pentru ca particulele tari zgarie parchetul. Orice lichid care ajunge pe parchet trebuie idnepartat cat mai repede pentru ca umezeala sa nu intre intre placile de parchet si se recomanda aplicarea unui material pentru etansare intre canturi in momentul montajului. Pentru incaperile umede precum bucataria sau baia se recomanda alegerea unor podele cat mai rezistente la apa. 

Podelele pot sa fie deteriorate de picioarele mobilierului din camera. Pentru a se evita zgarieturile pot sa fie montate protectoare de pasla pe picioarele meselor, dulapurilor si scaunelor. Daca aveti scaune de birou in casa va recomandam sa schimbati rotile de plastic cu tori de silicon si sa utilizat un suport special pentru scaunele ergonomice. Deoarece sutn transparente acestea nu strica aspectul pe care il are parchetul si pot fi decupate la dimensiunea si forma dorita. 

In cazul in care aveti mici zgarieturi, imperfectiuni pe stratul de suprafata, acestea pot fi corectate cu baghete de ceara pentru a repara suprafata podelelor. Acestea sunt disponibile in mai multe nuante pentru a se putea asorta cat mai bine la culoarea pe care o are parchetul.