Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet masiv sfaturi

Se recomanda ca montarea parchetului sa se faca de catre un specialist in montarea parchetului. In fiecare situatie individuala, specialistul trebuie sa evalueze rezistenta si stabilitatea suprafetei, conditiile de montare, materialul si conditiile de potentiala utilizare su sa propuna un mod de procedare adecvat.

Cititi mai multe despre parchet masiv.

 De cele mai multe ori se recomanda indreptarea suprafetei pentru a obtine parametrii adecvati, intretinerea parchetului sau a suprafetei pe care se va monta acesta. Umiditatea optima a lemnului este de 9%, umiditatea aerului de 45- 60%, temperatura suprafetei minim 15 grade celsius si temperatura aerului 16-22 grade.

La constructiile noi, parhcetul din lemn masiv este unul din lucrurile instalate la sfarsit. Orice lucrare ce implica apa sau umezeala, instalatii sanitare, tavane acustice, lucrari la pereti) trebuie sa se incheie inainte de a instala parchetul. Sistemele de incalzire si de aerisire trebuie sa fie operative in intregime, mentinand temperatura constanta in camera.

Parchetul nu trebuie livrat pana cand cladirea nu este terminata si orice lucrari cu ciment, var, tencuiala sunt complet uscate. Betonul si tencuiala trebuie sa fie uscate si vechi de cel putin 60-90 de zile. Verificati subsolurile si spatiul de sub podea pentru a va asigura ca sunt uscate si bine ventilate.

Parchetul trebuie sa ajunga la locul instalarii cu cel putin 7 zile inainte de instalare, pentru aclimatizare. Nu deschideti pana nu e gata de instalare.