Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Sfaturi pentru instalarea corecta a parchetului

 Manevrati cu grija. Nu il asezati in picioare. Depozitati parchetul intr-un loc uscat, asigurand un spatiu minim de 10 cm sub si in jurul cutiilor. Nu depozitati direct pe beton sau langa pereti exteriori.

Cititi mai multe despre parchet din lemn masiv.

 

Pentru instalarea parchetului masiv trebuie sa tineti cont de cateva idei de baza:

- aclimatizati produsul timp de 7 zile inainte de instalare

- verificati daca podeaua este solida si neteda

- taiati din lugimea usilor

- eliminati materialele de constructie existente

Inainte de a incepe sa faceti instalarea propriuzisa a parchetului, pentru a da aspectul corespunzator podelei fara parchet, distribuiti placi scurte si lungi peste zona in care urmeaza a fi instalat parchetul in cazul unei lungimi aleatorii. Lucrati din mai multe cutii in acelasi timp pentru a asigura un amestec corespunzator de nunate si culori.

Aliniati primul rand de placi pentru a fi siguri ca aveti o linie dreapta dintr-un capat la altul al camerei. Trasati o linie cu cretala distanta dorita pe perete, pentru a va ajuta sa aliniati placile. Uniti bine placile pentru a obtine cel mai placut aspect dupa terminarea parchetarii. Va recomandam sa incepeti cu randul paralele de pe cel mai lung perete din incapere.

Lasati o distanta de un centimetru intre parchet si perete. In cazul in care podeua este mare aceasta trebuie dilatata pe lungime, impartind-o in segmente mai mici, utilizand 10 mm de dilatatie la fiecare 4-5 metri inaltime si suprafetei de parchet.