Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Avantajele parchetului stratificat

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va prezentam 10 motive pentru a alege un parchet stratificat in locul unui parchet laminat.

Parchetul din lemn stratificat este un parchet natural pe cand cel laminat este facut din aschii de lemn si rasini presate.

Cititi mai multe despre parchet stratificat.

 Stratul de uzura al parchetului stratificat are o grosime de minim 3,5 mm de lemn dur finsat vu 5 straturi de la ecologic intarit la uscare UV si poate sa suporte finisari.

Parchetul laminat are un strat de uzura de aproximativ  1mm si nu poate fi reconditionat. Costurile de inlocuire si montaj anuleaza avantajul initial al pretului de achizite.

Parchetul stratificat poate fi oricand refinisat si ii poate fi schimbat aspectul, poate fi baituit, lacuit si antichizat.

Parchetul laminat isi va pastra imaginea initiala pana in momentul in care hartia imprimata cu modelul lemnului se va lua dupa care este recomandata schimbarea parchetului.

Un alt atu al parchetului stratificat este frosimea de 14 mm fata de grosimea de 12 mm a parchetului laminat.

Izolarea fonica si termica este superioara in cazul parchetului stratificat.

In ceea ce priveste usurinta la montaj abele produse sunt disponibile in varianta dublu clik.

Pentru o fixare mai buna si sporirea calitatii instalatiei parchetului triplustratificat poate fi lipit de sapa ceea ce ofera un avantaj in cazul podelelor cu incalzire in parodseala.