Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Magazin parchet - prezentare

La MBG ambient gasiti o gama vasta de produse din lemn sau pentru lemn. In special, se pot gasi produse din lemn autohton in ciuda faptului ca piata tinde spre esente de lemn exotix. La MBG Ambient gasiti atat parchet cat si scari pentru interior. Treptele pentru scari sunt mai elegante daca sunt placate cu lemn. Suntem pro lemn de stejar, acesta fiind un lemn nobil si rezistent care ofera un aspect elegant casei.

Cititi mai multe despre magazin parchet.

 

Scarile din lemn se realizeaza usor comparativ cu cele din fier forjat si creaza o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Scarile realizate manual de amatori nu se compara cu cele profesionala nici ca aspect si nici ca siguranta.

Oferim solutii tehnice pentru scarile interioare. Indiferent de locul in care doriti sa plasati scara noi ne vom stradui sa va oferim cele mai bune solutii si cele mai bune materiale. Va recomandam scarile interioare din lemn de stejar. Acest lemn este un lemn autohton, de esenta nobila si cu adaptabilitate foarte mare.

 

In ceea ce priveste parchetul vom incepe cu cel stratificat, intrucat acesta nu este nici cel mai scump dar nici cel mai ieftin. Parchetul stratificat ofera avantaje multiple. Se reconditioneaza usor si permite raschetarea, iar transferul termic este foarte bun.