Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Despre parchet

Atunci cand vorbim de parchet vom incepe cu cel stratificat avand un pret mediu, nici foarte mare nici foarte mic. Parchetul stratificat ofera avantaje multiple fiind usor de reconditionat si oferind un bun transfer termic.

Cititi mai multe despre magazin parchet.

 

Stratul exterior este o esenta nobila fiind urmata de alte doua straturi din brad de obicei. Secretul durabilitatii din lemn stratificat sta in dispunerea perpendiculara a fibrelor si cele 7 straturi protectoare care il acopera.

Atunci cand alegeti parchet masiv recomandam stejarul. Este o esenta autohtona si la noi veti beneficia de cel mai bun pret.

Parchetul din lemn masiv este o optiune de baza multumita avantajelor pe care le ofera. Chiar daca investitia initiala este mare, parchetul din lemn masiv va dovedi ca investitia initiala a meritat.

Atunci cand dorim instalatii de incalzire prin podea este indicat sa verificam rezistenta termica a parchetului pe care il vom pune peste aceasta instalatie. Chiar daca producatorii sustin ca orice tip de parchet va rezista , sunt si unele materiale care se deshidrateaza si pot sa craoe, pentru coeficientii termici exacti echipa noastra va sta la dispozitie.

In domeniul parchetului sunt si idei preconcepute. Multi oameni considera ca doar parchetul din lemn masiv este de calitate. Aceasta este o conceptie gresita. Parchetul Egger valorifica toate inovatiile aduse in ultimii ani in distrustia parchetului.