Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Magazin parchet

Dupa ce cumparati parchetul de cele mai multe ori va puneti intrebarea: cine il va monta? Putem face asta singuri sau putem sa apelam la o echipa de profesionisti. Daca parchetul este cu sistem de prindere cu click atunci va puteti descurca cu montarea lui, in schimb, daca parchetul este din lemn masiv va recomandam sa lasati montarea in seama experitilor.

Cititi mai multe despre magazin parchet si serviciile oferite de noi.

 

La MBG Ambient gasiti produse de intretinere si montare. Lacul trebuie ales cu grija si atunci cand nu sunteti siguri va recomandam sa ne intrebati iar noi va vom sta la dispozitie cu toate sfaturile necesare. De asemenea, daca doriti sa alegeti adezivul pentru parchet va recomandam sa cereti parerea experitilor.

In ceea ce priveste parchetul masiv va recomandam intotdeauna stejarul ca cea mai buna optiune fiind o esenta autohtona si o frumusete unica.

Parchetul din lemn masiv are avantajul de a elimina artificialitatea din jurul nostru. Acest parchet este natural, rezistent si are un aspect elegant, fin si net superior celui laminat.

 

Chiar daca initial parchetul din lemn masiv necesita o investitie mai mare decat in cazul altor tipuri de parchet, avantajele sale pe termen lung il fac un parchet profitabil. Parchetul din lemn masiv creste valoarea imobilului in care este instalat si poate rezista foarte mult timp.