Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Cum alegem tipul de parchet

Cand alegem tipul de parchet cu care vom pardosi casa sau anumite incaperi din casa, trebuie sa luam in calcul si arhitectura, stilul mobilei si decoratiunile ce vor fi in armonie cu parchetul, personalitatea licatarilor etc.

 

Cititi mai multe despre parchet stratificat.

Persoanele sobre, care doresc sa mobileze casa in stil clasic, rustic sau antic vor alege in mod cert parchet masiv.

Persoanele vesele care prefera spatiile mari si luminoase, isi vor mobila casa mai degraba intr-un stil minimalist, si vor alege parchet stratificat.

Desigur, o importanta mare o are si bugetul alocat casei si cu,pararii parchetului in special in cazul tinerilor sau persoanelor aflate la amenajarea primei case.

 

Durata recunoscuta de viata a parchetului masiv este de 80-100 de ani. Este si o gama de produse variata, placutele putand fi imbinate si aranjate in asa fel incat sa avem la dispozitie un numar nelimitat de combinatii, modele si structuri. Parchetul din lemn masiv este un izolator termic uniform, aduce un plus de valoare estetica si prezinta avantaje functionale multiple: podeaua va fi racoroasa vara si calduroasa iarna, poate fi raschetat si lacuit de mai multe ori astfel incat ii putem schimba nuanta .