Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Instalarea parchetului stratificat

Parchetul stratificat este finisat cu lacuri si este rezistent la uzura, instalare si intretinere. Panourile de parchet sunt prevazute cu nut si veder si permit instalarea usoara si perfecta. Suprafata pe care se va aseza parchetul trebuie sa fie neteda, uscata si curata. Parchetul triplu stratificat se instaleaza atat pe folie PVC, pasla, podea cimentata, scandura si terasament de rumegus. Examinati stare suprafeteti de asezare inainte de montare.

 

Cititi mai multe despre parchet stratificat.

Atunci cand instalati pe podele vechi este recomandat sa controlati daca podeaua este uscata, bine fixata, neteda si fara urme de mucegai. Neregularitatile care exista se vor elimina cu ajutorul unui spaclu sau se va utiliza o masina de slefuit. O varinta alternativa este utilizarea scandurilor noi, perfect netede peste podeau deja existanta.

Daca doriti sa montati parchet triplustratificat pe folie PE expandata, covor subtire sau pasla, trebuie sa va asigurati ca sunt foarte bine fixate si perfect netede. Cand nu sunteti siguri apelati la specialistii nostri, pentru ca, de calitatea suprafetei de suport depinde rezistenta si timp a parchetului.

 

Fixarea placilor de parchet in podea se face in doua moduri: fixare rigida – cand suportul pe care se pune parchetul este rigid, de tipul de sapa de beton, mozaic, dusumea, recomandam sa se aplice un adeziv prin turnare pe pardoseala, dupa care se intinde uniform, cu ajutorul unui spaclu dintat de latimea placilor de parchet, pentru a elimina eventulele zgomote ce se pot produce la atingerea dintre placi si pardoseala, in timpul mersului.