Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Despre fixarea parchetului stratificat

Fixarea elastica are loc atuni cand suportul pe cre este asezat parchetul este elastic, de tipul folie de plietilenta expandata, PVC, pasla sau covor subtire, placile de parchet se fixeaza cu aracet intre ele.

 

Cititi mai multe despre parchet stratificat Bucuresti.

Adezivul se va aplica peste feder cu ajutorul unei pompite, la partea inferioara, sub forma unie linii, pe toata lungimea placii de parchet. In acelasi mod se actioneaza si la capete.

Pentru a obtine un aspect elegant va recomandam sa asezati placile de parchet aliniate paralel cu lumina care patrunde in incapere. Daca modul in care este pozitionat spatiul nu permite acest lucru este indicat sa incepeti urmatorul rand cu restul de la cel interior. Distanta dintre capetele placilor de parchet din randul in care se monteaza si cel interior trebuie sa fie mai mare de 400 de mm.

 

Toate podelele din lemn au sensibilitate la umezeala si la variatiile de umiditate din aer. Lemnul poate suferi deformatii si se va avea in vedere tot timpul un rost de 8-10 mm intre perete si podea (numit rost de dilatare)care se acupera cu un pervaz. Este indicat sa luati in calcul decopratiunile interioare pe care doriti sa le utilizati i n incaperea respectiva si sa asteptati cel putin o saptamana de la montare pentru a umple spatiul.