Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchetul triplustratificat – ecologic si la indemana

Pentru persoanele care cauta alternative inovatare in materie de parchet, parchetul stratificat este o solutie ideala. 

Barlinek face parte din cele mai noi firme pentru productie din Polonia si in acelasi timp este si una din companiile care ajuta la protejarea mediului. Aceasta forma a investiti in tehnologii noi, in hale de productie si in masini si depozite, dar si in solutii ecologice fapt care a dus la eliminarea compelta a emisiilor de gaze si pulberi, procesul de fbricare raspunde astfel la toate standardele de mediu. In plus lemnul utilizat este folosit in proportie de 100%. Lemnul de cea mai buna calitate e utilizat in producerea parchetului, a pervazelor si a furnirului, si cel de o calitate inferioara pentru a se produce combustibili ecologici. Dcoarta si resturile sutn folosite pentru a se obtine energie termica pentru procesele tehnologice sau pentru incalzire.

 

Parchetul triplustratificat normal are pana la 20 de procente adeziv artificial in timp ce parchetul triplustratificat e de 100% lemn natural. 

In fiecare an 250 de mii de familii cumpara aprchet triplustratificat Barlinek. 

Parchetul triplustratificat poate sa acopere 20000 de terenuri de fotbal. 

Parchetul triplustratificat poate sa fie raschetat si are una dintre cele mai lungi perioade de garantie de pe piata. 

Instalarea se face rapid si usor. Il puteit monta si utiliza in aceeasi zi. Parchetul se poate monta si peste instalatia de incalzire prin podea.